Stolt mamma

Igår natt sov Emma hela natten utan att äta. Det var första gången någonsin. Inatt gjorde hon likadant. Det känns så himla kul. Äntligen börjar vi få ordning på nätterna. (Hon har ju förstås vaknat ett antal gånger och velat ha nappen eller att man ska hålla om henne. Men det räknas inte.)

Igår var det även avslutning på babysimet. Emma fick diplom. Och i kuvertet med diplomet låg även fyra fribiljetter till badhuset. Så himla bra. Det kostar 110 kr per person att bada så biljetterna är ju värda 440 kr, nästan halva kursavgiften. Så nu ska vi gå och bada med Emma ett par gånger runt jul. Mysigt. På simmet igår så började vi med att bada i "stora" barnbassängen. Där det är elefanter och rutschkanor. Det gick bra så det ska nog inte vara nå problem att bada utan att det är babysim. Får se när vi får tid att åka dit bara...

Igår var även första gången som Emma med god aptit åt mat som jag lagat. Var ju på tiden. Nu har hon fått det vid två måltider och jag har alltså sparat 33 kr. Underbart. Det var kyckling, potatis och morot. Ihopmixat till en slät puré. Hon har ju fortfarande svårt för bitar. Men men. Det kommer väl nån gång det med. Så länge hon kan äta "riktig" mat innan hon börjar på förskolan så är vi nöjda.
Hon äter förresten frukost nu också. Det har hon knappt gjort alls tidigare. Fast det kan ju ha berott på att hon bunkrat välling under natten. Nu äter hon en hel grötportion.

Idag ska vi till BVC. Vägning och mätning. Jag gissar på 9.2 kg och 72 lång.


Nä... Nu känner jag en bekant lukt här hemma.. Dags att bege sig till skötbordet. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0